Löpträning Gullbrandstorp

Löpträning i grupp

GullbrandstorpLöpträning i Gullbrandstorp Onsdagar kl 18.30 -19.30 med start 1/2 2023

Passar dig som kommit igång med löpträningen men vill utvecklas och ha rolig gruppträning tillsammans i en grupp med inspiration av en professionell coach. Samling vid parkeringen framför skolan i Gullbrandstorp.

Gruppträning

Passar såväl nybörjare som van motionär som vill ha rolig löpträning och se resultat snabbare. Vi följer ett effektivt och varierat träningsupplägg för att få ut maximal träningseffekt. Under vägledning av Susanne Ljungström professionell löpcoach och med dina behov i fokus erbjuds du minst tio effektiva träningspass á 60 min.

  • Distanslöpning i olika tempo - korta och långa intervaller
  • Löpteknik och löpskolning - backträning
  • Löpstyrka och smidighet - spänst och snabbhets träning
  • Rörlighets träning med mera efter gruppens behov


Träningskort

Du köper ett klippkort som är laddat med 10 st träningstillfällen á 60 min till en kostnad av 950 kr. Man behöver inte gå alla gånger i följd och du kan också ta igen missad träning i annan grupp med liknande upplägg. Kortet är inte personligt, dvs. flera personer kan stämpla i samma kort. Kortet är giltigt i ett år.


Terminstart

Höstterminen 2022 startar onsdagen den 7:e september. Samling på parkeringen intill Gullbrandstorps skolan framför ute-gymmet vid den lilla motionsslingan.


Intresseanmälan

Gör gärna en intresseanmälan här om du tror att du vill vara med. Intresseanmälan är inte bindande och jag kommer att kontakta er med mer detaljerad information.

 
Grupp Gullbrandstorp
Grupp Galgberget
Löpteknik kurs
Sommargrupp Brottet
 
 
 
 
 
Screenshot_20221103-151518_Instagram